ПРЕДСТАВЛЯЄМО ВАМ ПРОДУКТИ, ЯКІ ВЖЕ МОЖНА ПРИДБАТИ АБО ЗАМОВИТИ У КЛУБІ:
• Первинне житнє борошно (мелене на жорнах) - вирощене органічними методами без міндобрив та отрутохімікатів. Виробник сертифікований відповідно українських стандартів. Ідеальне для хлібобулочних виробів дієтичного та лікувального призначення: воно містить велику кількість харчових волокон, білкові речовини, що за кількістю незамінних для людини амінокислот перевищують аналогічні в пшеничному борошні. Борошно мелеться на жорнах з цільного зерна і тому містить всі елементи зерна: оболонку, висівкові частинки, зародок, які сприятливо діють на шлунково-кишківну систему; необхідні для життєдіяльності вітаміни і мінеральні речовини, в тому числі вітамін В1, який корисний для серцево-судинної системи. Житнє борошно використовується в різноманітних виробах, може замінити пшеничне частково або повністю.
• «Міськів хліб» - 100% житній, справжній «чорний» хліб. Випечений на дровах, з первинного житнього борошна, без дріжджів та розпушувачів. Добре засвоюється організмом, позитивно діє на систему травлення, не додає зайвої ваги, постачає мікроелементи які зміцнюють структуру тіла. Незамінний при діабеті, атеросклерозі та онкологічних захворюваннях. Рекомендовано для щоденного споживання.
• Хлібці «Хрумтик» - це натуральний продукт, що виготовляється із цільного зерна за спеціальною технологією, не містить дріжджів. Наявність в хлібцях клітковини надає їм властивості природного сорбенту, що стимулює роботу кишківника та сприяє виведенню із організму токсичних речовин, солей важких металів, радіонуклідів. При постійному вживанні запобігають виникненню ожиріння, цукрового діабету, атеросклерозу, онкологічних захворювань. Виготовлені з зерна, вирощеного у фермерському господарстві Чередниченко В.Г., яке сертифіковане інститутом екологічного маркетингу (ІМО), Швейцарія, культивоване без хімічних добрив, та пестицидів, без ГМО. Цілком готові до споживання як самостійна страва, а також з чаєм, кавою, молоком, соком, бульйоном та ін. Можуть замінити шкільний сніданок. В асортименті: пшеничні, пшенично-вівсяні, пшенично-гречані, пшенично-рисові, гречано-рисові пластівці.
• Вироби з пророщених жита та пшениці (мука, крупа, крупка). При їх приготуванні зерно промивається артезіанською водою, пророщується. Після чого висушується при 50-700С, що дозволяє зберегти всі вітаміни та мінеральні речовини в натуральному природному вигляді. Низький вміст клейковини запобігає утворенню застійних процесів в організмі. Збільшений вміст вітамінів (за рахунок пророщення) сприяє загальнооздоровчому ефекту, профілактиці багатьох захворювань. Наявність деякої кількості висівок, зародків та оболонки зерна призводить до очищення кишківника. Сприяють самоочищенню, омолодженню організму, насичують кров киснем, сприяють розсмоктуванню пухлин та довголіттю. Ці вироби мають більш високі смакові та ароматичні властивості. Для повсякденного вживання, для перших і других страв. Крупки можна використовувати як корисну заміну манної каші.
• Пластівці фірми «Геркулес» – натуральний продукт, виготовлений на обладнанні фірми Buhler за передовою технологією із кращих сортів вітчизняних злаків, вирощених без застосування синтетичних мінеральних добрив та хімічних засобів захисту рослин. Пластівці максимально зберігають всі корисні властивості злаків:
• Вівсяні - нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, поліпшують обмін речовин та засвоєння жирів, сприяють укріпленню волосся, нігтів, хрящів та кісток. Очищують кров.
• Ячмінні містять більше клітковини та мікроелементів ніж перлові. Вони є незамінним джерелом рослинного білка та крохмалю. Відомі, як продукт сприятливий для виведення з організму холестерину.
• Пшеничні - продукт переробки добірного зерна пшениці кращих сортів. Страви з них відрізняються високою калорійністю. Технологія виробництва дозволяє зберегти в стравах з пшеничних пластівців "хлібний" присмак.
• Суміш пластівців (вівсяних, ячмінних та пшеничних) – це продукт, що поєднує всі корисні властивості злаків, що входять до суміші. Пластівці багаті вітамінами В та РР, фолієвою кислотою та мікроелементами, такими як: кальцій, натрій, магній, мідь, цинк, фосфор. Не потребують тривалої термічної обробки. Рекомендуються для перших та других страв. Сертифіковані ІМО SCESp 004.
Соєві продукти – соя не тільки харчує, але й лікує.
Соя є необхідною в раціоні людей з хворою печінкою, нирками, алергією, діабетом, порушенням обміну речовин, ожирінням, а також людям, які не приймають продуктів з коров'ячого молока, оскільки соя
• понижує холестерин
• укріплює серце
• захищає від раку
• попереджає остеопороз
• оздоровлює передміхурову залозу у чоловіків
• оздоровлює молочну залозу у жінок
Білок сої по складу близький до тваринного, проте на відміну від м'яса, не містить насичених жирів і холестерин. Згідно технічного процесу з сої вичищуються всі шкідливі елементи, в тому числі інгібід трипсину.
Соя – унікальний продукт, корисний для всіх!
• Тофу (соєвий сир) - це один з найбільш універсальних і економних існуючих білкових продуктів. Він відрізняється низькою калорійністю і низьким вмістом жиру та вуглеводів. Він майже не має власного смаку, зате як губка, дуже добре вбирає інші запахи та смаки та прекрасно поєднується з іншими інгредієнтами. Покришіть його в соус чілі - і він набуде смаку чілі, змішайте його з какао та цукром - і отримаєте вершкову шоколадну начинку в торт. Кубики тофу можна додавати в гуляші та супи. Для приготування страв з тофу, його можна заздалегідь замаринувати або заморозити (консистенція його при цьому стає більш пружною, "м'ясною", і смак готових страв змінюється). Тофу можна коптити, як м'ясо, він набуває смаку шинки. Тофу - це повноцінний рослинний білок, який дуже легко засвоюється організмом людини. Він є чудовим продуктом живлення для людей із слабким шлунком і ідеальним білковим продуктом для тих, хто страждає серцевими захворюваннями, оскільки не містить холестерину. Його можна включати в раціон людям з алергічною реакцією на молоко та яйця. Виробляється у Львові на артезіанській воді. Соя з Львівської області, без ГМО.
• Окара (соєвий фарш) – має нейтральний смак, зовні схожа на пшоняну кашу. Єдине джерело двухвалентного заліза, яке легко засвоюється організмом. Крім того, це продукт з високим вмістом протеїну, багатий на клітковину та білок. За результатами дослідів – постійне вживання окари знижує тиск. Можна використовувати для приготування котлет, випічки, паштетів та інше. Окарою можна замінити у рецептах яйця (1ст. ложка окари та 1ст. ложку води).
• Соєве молоко – містить білки, що легко засвоюються організмом; багате вітамінами, мінеральними солями (особливо кальцієм та залізом), що важливо при використанні цього продукту при розладах нервової системи та анемії. Характеризується високими дієтичними властивостями – його рекомендують включати в раціон при алергії на молочні продукти у дітей та дорослих, при гастритах, виразковій хворобі шлунку та дванадцятипалої кишки, цукровому діабеті.
• Шиітаке (Shiitake - Lentinula edodes) – японський гриб, має витончений смак, а по лікувальним властивостям цінується нарівні з женьшенем. Укріплює імунну систему. Цей гриб містить 18 амінокислот необхідних в раціоні, цинк, багатий вітамінами групи В та D (більше ніж в печінці тріски). Це особливо важливо для вегетаріанців, яким не вистачає вітаміну D. Гриби багатші амінокислотами, ніж соєві боби, квасоля, каштани або кукурудза. Японські вчені довели ефективність шиітаке при лікуванні раку. При вживанні сприятливо діє на загальне самопочуття та нервову систему, відчутно підвищує чоловічу потенцію, очищає кров та нормалізує кров'яний тиск, зменшує ризик серцево-судинних захворювань, покращує вироблення інсуліну та знижує рівень цукру у діабетиків.